3 tips til den gode gamer aften

Det er lørdag, hverken dig eller drengene har nogle planer, men er friske på at lave noget. Behøver vi sige mere? Det kalder selvfølgelig på en god gang gaming! Dette kan blive gjort på en netcafé, men samtidig er der noget helt specielt over at rykke netcaféen hjem til en selv, hvorfor vi vil rette denne artikel til en gamer aften af den slags. Af åbenlyse årsager vil vi tage udgangspunkt i gamer aftener på PS4, hvilket både giver muligheder og begrænsninger.

 

Hav styr på udstyr

I modsætning til gamer aftener med PC, så kræver det lidt mere at skulle spille på en PS4, eftersom man skal have separate TV til hver PlayStation. Hvis man er rigtig ambitiøs kan man dog samle flere TV og sætte dem i samme rum, hvilket ville være optimalt.
Det gælder dog om definere, hvilken slags gameraften i vil lave, eftersom man herudfra kan forberede de perfekte omgivelser. Hvis man eksempelvis er i humør til en fedt open world spil, som ikke kører over PlayStation Network, så er det ikke nødvendigt at have en lynhurtigt netværk. Hvis man dog ønsker at game online, er netværket naturligvis ikke noget, man må gå ned på.

 

Forsyninger

En gamer aften er ikke en rigtig gamer aften, hvis ikke man har købt de rette forsyninger, der gør, at man kan holde hele aften. I kan eventuelt starte tidligt og bestille mad ud af huset fra gode restauranter som denne. Dette vil være en hel ideel måde at starte ud på. Derudover er det vigtigt, at I kan indtage noget, som vil holde blodsukkeret og dermed energiniveauet højt i al den tid, I spiller.
Mange vil mene, at det er en kliché med et væld af energidrik komplimenteret med chips i ligeså store mængder. Dog er det blandt andet det, som skaber den stemning, som så mange gamere elsker. Så hold endelig ikke tilbage med dette.

 

Vælg ét spil

Der findes rigtig mange fede spil på markedet i øjeblikket, hvorfor det kan være super svært at skulle vælge ét enkelt at køre med. Der er dog flere fordele ved at gøre dette. En af dem er, at det for den, hvis bruger man spiller på, er virkelig fedt at få en hel masse XP, så man er bedre stillet i fremtiden.
Derudover er det fedt at kunne fordybe sig i ét spil og lære de forskellige funktioner i det ud og ind. Ved at spille det samme spil en hel aften vil man også tydeligt kunne mærke fremgang, hvilket i og for sig giver de succesoplevelser, som jo er det, der er drivkraften i gaming.
Det er naturligvis meget subjektivt, hvordan en ideel gamer aften ser ud og ovenstående skal af denne grund blot ses som forslag. Så følg din indre gamer, lav det setup, som du og dit selskab føler for og giv den gas!

Lukket for kommentarer.