De bedste upcoming ps4 spil i 2018

Et nyt år er i mange brancher ensbetydende med nye og bedre tiltag, til noget allerede eksisterende. Det samme gælder it-branchen og i særdeleshed gamer branchen, hvor der år efter år kommer nye spil og ikke mindst forbedrede udgaver af eksisterende spil. Det kan ofte føles uoverskueligt at finde ud af, hvilke spil, som der er værd hænge sin hat på. Derfor kommer der i denne artikel forslag til, hvilke spil der er værd at afprøve i 2018, hvis man er indehaver af en PlayStation 4.

Call of duty world war 2

Den populære serie Call of Duty har med dette mesterværk redefineret og endnu gang skabt et spil, der er baseret på en af verdens uhyggeligste begivenheder, nemlig anden verdenskrig. Her bliver man smidt ind i krydsilden på Omaha Beach på Normandiets kyster. En af de mere anderledes aspekter i denne version sammenlignet med tidligere versioner, er at den prøver at give et indtryk af, hvordan det var at være soldat under 2 verdenskrig. Her handler det i lige så høj grad om, at kunne være der for sine kammerater, når de har allermest behov for det. Call of duty ww2 vil være en særdeles godt køb for enhver gamer og man kan ikke undgå at blive revet med, når man som Ronald Daniels, skal forsøge at overvinde nazisterne. Grafikken er som altid overdådig, hvorfor man glemmer tid og sted.

Fifa 2019

Fodboldspillet er ofte en af de mest ventede spil, når det udkommer sidst i august eller først i september. Det er sjældent der er virkelig store ændringer i forhold til sidste års udgave, men der er alligevel altid en ny tvist, hvorpå Sega games har gjort det sværere at tackle, score på straffe eller lave dybde pasninger til hinanden. Spillet giver som altid indtrykket, af at man befinder sig på en af de store stadions rundt omkring i verden, hvad enten det er i Spanien, England eller på New Yorks imponerende stadium, hvis man har lyst til billige flybilletter til USA, så er det muligt at finde dem her.

Red Dead Redemption 2

Efterfølgeren til Red Dead Redemption er et af de mest ventede spil i 2018. Ligesom forgængeren har den udgangspunkt i det vilde vesten, hvor omdrejningspunktet er en hollandsk bande, der hærger og skaber død og ødelæggelse. Her vil man spille karakteren Arthur Morgan, som netop er medlem af denne bande. Forskellen fra denne version og tidligere, er at man rent faktisk spiller en bad guy. Den hollandske bande, som man er en del af var en berygtet bande og eftersøgt bande i starten af 1900-tallet. Mange af de penge, som banden kom i besiddelse af, blev i midlertidig givet til de fattige.

 

Lukket for kommentarer.