Optimer din spiloplevelse på ps-4 med lækkert udstyr

Kan du godt lidt at få et afbræk fra hverdagen ved at spille ps-4? PlayStation 4 er populært blandt mange spillere i Danmark. Men vidste du at du kan gøre din spiloplevelse endnu bedre med forskelligt udstyr? I dette indlæg får du vores tips til hvordan du optimere din spiloplevelse på ps-4.

Få god lyd med et PlayStation headset

Det første, du skal bruge, til at optimere din spiloplevelse, er et PlayStation headset. Med et PlayStation headset kan du lukke al anden lyd ude og kun koncentrere dig om dit spil. Du behøver derfor hverken at blive forstyrret af din samboer, larmende naboer eller trafikstøj fra gaden, men kan fuldt koncentrere dig om spillet.

PlayStation har forskellige headsets, som er designet til at give en fantastisk lydoplevelse til PlayStation spil. Du kan fx vælge mellem in ear eller et trådløst stereo headset, alt efter hvad du bedst kan lide.

 

Få flere funktioner med PlayStation Camera

Med et PlayStation camera kan du få en række nye funktioner, der i høj grad kan optimere din spiloplevelse. Du kan fx få utrolige VR-oplevelser, som giver nogle helt unikke spiloplevelser som er helt anderledes end den traditionelle spillemåde.

Med PlayStation Camera får du en række fantastiske funktioner, som fx ansigtsgenkendelse så du kan logge hurtigere ind og komme i gang med at spille uden at spille tid på brugernavn og adgangskoder. Du kan også bruge stemmekommandoer som gør dit spil lang sjovere og mere effektivt.

 

Tag PlayStation med dig overalt med PlayStation App

Det sidste, som du skal bruge til at optimere dit PlayStation spil er PlayStation App, som du kan downloade til din mobil. Med PlayStation App følger PlayStation med dig overalt og du kan fx få hurtigere adgang til at skifte mellem forskellige funktioner.

Via PlayStation App kan du søge i PlayStation Store og derigennem indløse koder og administrere dine downloads så dine spil er klar, når du gerne vil spille. Du kan samtidig holde øje med dine venners aktiviteter og skrive opdateringer uanset hvor du er.

PlayStation har også appen PlayStation Messages, hvorigennem du kan golde kontakten med dem du spiller sammen med. Du kan tilføje nye venner og sende beskeder til dine eksisterende venner og fx aftale hvornår næste spil skal foregå.

På den måde kan du via de to forskellige apps tage dit PlayStation spil med dig overalt. Applikationerne kan både findes i App Store samt Google Play, så du kan få applikationerne uanset om du har Android eller Apple. Det kræver blot en velfungerende smartphone. Hvis din mobil ikke er i top stand lige nu, er der gode muligheder for at finde iPhone reparation, så du fx kan få en ny skærm, hvis den gamle er flækket. Du kan blandt andet finde iPhone reparation hos Telerepair.

Lukket for kommentarer.