Nu kan du få råd til en PlayStation 4 og spil

Vi er mange der deler følelsen af, nogle gange at mange penge. I denne artikel får du nogle råd til, hvordan du kan få råd til din nye PS4 og nogle spil dertil. Læs med og find ud af hvordan.

Tag et lån med en fast rente

Hvis du har en nogenlunde stabil økonomi, kan du egentlig bare tage et lån, som kan finansiere din nye PS4. Det er dog vigtigt, at du gør op med dig selv om det kan lade sig gøre eller ej. Der er nogle vigtige aspekter, som du skal have inde over, når du begiver dig ud i at låne penge.

At låne penge, kan være en smart ting. Dette skal du selvfølgelig kun gøre, hvis du har en økonomi, der kan bære det. Det betyder, at du skal et overskud på dit månedlige budget inklusiv alle dine udgifter for lånet. På den måde, kan du sagtens tilbagebetale et lån, inden for ganske kort tid.

Du kan finde dit skræddersyet lån ved at følge dette link.

Spar på pengene

Ønsker du ikke at tage et lille lån, er der også mange andre måder at få skrabet penge sammen på. Du kan for eksempel begynde at lægge et budget, så du hele tiden kan se, hvor meget du bruger. På den måde danner du dig et overblik over din økonomi.

Ved at trække dine indtægter fra dine udgifter, kan du finde din profit. Det vil sige, de penge som du kan bruge på dit PS4 er nogle nye spil. Denne måde er dog den smarteste måde for dig, da du ikke skal have penge op af lommen med denne metode.

Du vil efter meget kort tid, begynde at se, hvor meget du har til rådighed. Det kan godt være svært at iagttage, hvis ikke man har lagt et budget. Når du lægger dit budget, skal du notere alle dine udgifter. For at få et så præcist tal som muligt, kan du gemme alle kvitteringerne på alt hvad du køber. På den måde, kan du nemt lægge alle dine udgifter sammen og derved få et mere præcist resultat.

Du bør også skære ned på unødige ting, også kaldet short term nødvendigheder. Disse nødvendigheder kan f.eks. være en pose chips eller en bagel på en cafe, som du i realiteten ikke behøvede. Det vil sige, at du skal undgå ting, som du ikke får glæde af på længere sigt. Cigaretter er nok den største pengesluger af short term nødvendigheder. Disse er i realiteten ikke nogen du behøver. Din krop vil takke dig for at droppe dem og bruge pengene på noget andet.

Moralen er, at alt hvad der er short term, skal du tage op til genovervejelse og vurdere om det i realiteten er noget du mangler. Du vil efter kort tid mærke en fremdrift i din økonomi.

Lukket for kommentarer.