Hos JoyBuggy finder du dine computer- og PlayStationspil online

Er du på udkig efter et nyt computer- eller PlayStation-spil, men orker ikke at tage ud i butikkerne, gennemgå det store udvalg og derefter stå i kø for at betale? Hvis du kan nikke ja til dette, så vil du gerne læse denne artikel! Hos JoyBuggy kan du nemt shoppe dine computer- og PlayStationspil online uden overhovedet at rejse dig fra stolen derhjemme. Lyder det ikke ret fantastisk? Læs med her og bliv inspireret til at købe dine næste computer- eller PlayStationspil online hos JoyBuggy.

Kæmpe udvalg og hurtig levering

Hos JoyBuggy finder du et kæmpe udvalg af computerspil. Der findes spil indenfor næsten enhver genre, og du har mulighed for at se både tilbud, kommende spil og de helt nye spilnyheder. Ved at købe dine spil online hos JoyBuggy får du altså mulighed for at vælge imellem en masse forskellige spil, du får information om tilbud, kommende- og nyankomne spil, du kan reservere og forudbestille, samt du har mulighed for at få dit spil med det samme. Når du køber dit nye computerspil online hos JoyBuggy får du nemlig tilsendt en CD-key øjeblikkeligt, så du ikke skal vente flere dage på levering, men derimod straks kan gå i gang med at spille dit nye spil. Herudover får du JoyPoints, når du køber spil online hos Joybuggy. Disse point bliver omdannet til penge, som du kan bruge, når du skal købe noget hos JoyBuggy en anden gang.

Overskueligt for selv den mest forvirrede

JoyBuggy gør det både nemt og overskueligt at finde sine spil. F.eks. er computerspillene hos JoyBuggy opdelt efter genre og platform. Hvis du f.eks. er vild med action/adventure spil, kan du, med blot et par klik på musen, vælge denne kategori under genre og få vist alle de computerspil, som hører under denne genre. Det kunne også være, at du er vant til at benytte spilplatformen Steam eller bare bedst kan lidt at bruge Battle.net. Hvis dette er tilfældet, så kan du online hos JoyBuggy også sortere computerspillene efter platform og på denne måde få sorteret spillene, så der kun kommer dem frem, som passer til den platform, du har valgt. JoyBuggy gør det altså både nemt og overskueligt for dig at finde dine nye spil, der matcher dine krav.

PlayStation Store gavekort

Hos Joybuggy tilbyder de køb af PlayStation Store gavekort. Ved køb af et af disse gavekort får du beløbet på gavekortet sat ind på din PlayStationkonto således, at du på din PlayStation kan gå ind selv, finde og købe de spil, du kunne tænke dig for det beløb, du har til rådighed eller ved at betale det resterende beløb. PlayStation Store gavekortet ville f.eks. være en perfekt gave til en glad PlayStation-spiller – her har gavemodtageren nemlig mulighed for selv at vælge et spil, som han eller hun ikke har i forvejen. JoyBuggy giver altså fin mulighed for, at du kan købe gavekort til nye PlayStationspil enten til dig selv eller en, du holder af.

Så klik dig vej til JoyBuggy – dine computerspil online.

Lukket for kommentarer.