Få det ultimative gamerværelse med disse 4 indretningstips

Jeg elsker mine videospil – det er både min hobby og min passion. Jeg elsker det så meget, at jeg har dedikeret et helt værelse i mit hjem til opbevaring af alle mine samlerobjekter, som jeg har samlet igennem årenes løb.

Udover mine samlerobjekter, som desværre ikke kan fylde hele værelset ud, har jeg også brugt pladsen på at indrette det ultimative gamerværelse. Det er det fedeste at hengive sig til sit yndlingsspil i omgivelser, der er som skabt til at spille!

Derfor får du her de erfaringer jeg gjorde mig, da jeg skulle lave mit værelse – for der findes både dyre og billigere løsninger – og jeg brugte de billige hele vejen igennem og jeg elsker, hvad det er blevet til!

Det hele starter med god lyd

Hvis du virkelig skal fordybe dig i dine spil, er en stor del af oplevelsen lydsiden. Det er lyden, som får dig til glemme verden udenfor. Men nye højtalere i god kvalitet kan godt være lidt pebrede, derfor kan det være en god idé at starte med at investere i en sound bar til dit TV.

Inden jeg besluttede mig for at dedikere et helt værelse til gaming, var jeg vant til enten at spille med headset eller med lyden fra mit TV – jeg kan love jer for at jeg blev overrasket over, hvor meget federe det blev med lyden fra en sound bar.

Så afhængigt af, hvad pengepungen tillader, kan du få forskellige niveauer af opgraderinger på lydsiden – og budgetløsningen med sound bar, var mere end rigeligt til at gøre min gamingoplevelse 100 gange bedre.

Gamermøbler gør det hele lidt nemmere

I fremtiden er der formentlig INGEN, der stadig køber deres spil i fysiske butikker – det hele bliver downloads. Men for mange af os old-school gamere, er der intet mere tilfredsstillende end at kunne nyde synet af samlingen af gamle Nintendo 64 spil og vores gamle CD-rommer.

Hvis du, ligesom mig, sætter stor pris på dette, kan det være en god idé at investere i et møbel, der er lavet specifikt til gameren. Der findes masser af disse på DBA og andre steder – hvis du vil gøre det på budget er det en god løsning.

Din gamerstol/sofa er også rigtig vigtig. Hvis du vil gøre din yndlings-gamer-siddeplads endnu lækrere, kan du med det rette boligtilbehør, gøre det til et sted, du aldrig nogensinde har lyst til at rejse dig fra, når du først har sat dig.

Få styr på lyset

Dette tip er ikke strengt nødvendigt, men jeg blev selv rigtig glad for, at jeg investerede i mørklægningsgardiner. Hvis din skærm eller dit fjernsyn er placeret tæt på et vindue, vil solens stråler unægtelig ramme din skærm på visse tidspunkter af dage, hvilket kan gøre det svært at koncentrere sig om, hvad der sker på skærmen.

Der findes masser af billige, gode mørklægningsgardiner, så undersøg markedet og find ud af om det også kunne gøre din gameroplevelse endnu bedre.

Prikken over i’et

Når du har styr på alt det praktiske, synes jeg at det er en fed idé lige at pimpe værelset lidt – køb nogle fede plakater på nettet, køb nogle fede gadgets som baggrundslys til din skærm eller et lille køleskab til drikkevarerne.

Der er mange muligheder og alt afhængigt af dit budget, kan du gøre dit gamerrum til en rigtig fed ”hule”, hvor dig og dine venner har lyst til at game hele natten lang – kun fantasien sætter grænser.

Hvis du har brug for flere penge for at udleve din drøm og få råd til det fedeste gamerværelse, så læs mere her hvor du kan se, hvordan det bedst kan betale sig for dig at låne penge og dermed få råd til det, du lyster.

Lukket for kommentarer.